Wandtegels

Wandtegels

Er zijn steeds meer verschillende structuren in tegels, ook binnen dezelfde serie te krijgen. Er bestaan gladde tegels, matte, maar ook tegels met ribbels, puntjes of 3D vormen. Ga bijvoorbeeld voor een tegelwand in één kleur, maar dan wel met verschillende texturen, dan is het toch net even anders!

Het verschil tussen wand- en vloertegels is vaak van technische aard. Vloertegels hebben (meestal) een slipbestendig oppervlak en zijn dikker. Muurtegels kunnen niet op de vloer, maar vloertegels weer wel op de muur. Als de tegels groot van formaat zijn is er sterker tegellijm nodig om de zwaartekracht te bedwingen.

MAWI Tegels beschikt over een groot assortiment wandtegels. Van patroontegels tot effen handvormtegels, van mozaïektegels tot decortegels in verschillende kleurstellingen en formaten.  Uiteraard kunt u alle tegels in onze showroom in Maarssen zien, voelen en beleven. Wij geven u graag advies! Klik op onderstaande knoppen voor een sfeerbeeld van de verschillende categorieën binnen ons assortiment Wandtegels en laat u inspireren!

Ga direct naar: