Wandtegeloutlet

Wij kunnen ons erg goed voorstellen dat u op zoek bent naar een wandtegeloutlet. U zoekt er vast een vloertegel outlet die lekker voordelig is? Een wandtegeloutlet met hoge kwaliteit tegels voor een lage prijs? Dan ben u bij MAWI tegels aan het juiste adres. Wij van MAWI tegels zijn al vele jaren actief binnen te wandtegel wereld en voorzien u graag van onze beste tegels uit onze outlet.
Speciaalzaak en wandtegeloutlet

Wij zijn zowel een speciaalzaak en een outlet in wandtegels. Wij kopen grote partijen wandtegels in. Op deze manier maken wij het mogelijk om wandtegels te verkopen die scherp geprijsd zijn binnen onze afdeling met  outlet prijzen.
Onze wandtegels zijn in showroom en web shop verkrijgbaar

MAWI Tegels bied een breed assortiment aan wandtegels. Dit assortiment is zowel in de webshop als in de showroom verkrijgbaar. Wij adviseren u dan ook om eerst even een kijkje te nemen op binnen onze webshop outlet. Wij leveren u uitsluitend de allerbeste kwaliteit Italiaanse en Spaanse wandtegels. Mocht u vragen hebben neem dan direct contact met ons op.  0346 75 18 65

Graag willen we de voordelen van onze wandtegeloutlet vertellen:
– Door de vele jaren ervaring hebben kunnen wij u voorzien van uitgebreid wandtegel en interieur advies!
– Wij kopen de outlet lijn wandtegels goedkoop in. Zo kunnen wij u altijd de beste prijs aanbieden.
– Wij hebben zowel een zeer uitgebreid assortiment aan vloertegels en wandtegels in de webshop en in onze showroom in Maarssen bij Utrecht! in het midden van het land!
– Wij keuren de wandtegels uitvoerig voordat we ze opnemen in ons outlet assortiment. Zo weet u zeker dat u een goede wandtegel bij ons koopt, waar u veel jaren plezier aan zult beleven!

Heeft u nog vragen? . Kom dan gerust eens langs bij ons in de showroom in Maarsen. Wij adviseren u graag aan uw nieuwe vloertegels én wandtegels  in onze outlet!
Handelsweg 3 3606 AA Maarssen 0346 751865