Tegels Zwijndrecht

Tegels in Zwijndrecht: MAWI Tegels, het juiste adres voor uw tegels!

MAWI Tegels voor de mooiste wandtegels, vloertegels en natuursteen tegen bodemprijzen.
U woont in Zwijndrecht en heeft nieuwe tegels nodig voor uw woonkamer, badkamer, keuken of toilet? Voor al deze ruimtes bied MAWI Tegels geschikte tegel aan zowel qua stijl, formaat, design materiaal als prijsklasse. Ons aanbod aan de vele soorten tegels voor Zwijndrecht van uitstekende kwaliteit is te verkrijgen tegen bodemprijzen!

Uitgebreid assortiment aan kwaliteitstegels

Tegels in Zwijndrecht op mawitegels.nl zijn gegarandeerd tegels van topmerken. We kunnen praktisch alle soorten tegels in Zwijndrecht leveren.
Het leggen van tegels in Zwijndrecht kunnen wij ook voor u verzorgen. Bij MAWI Tegels kunt u terecht voor elke vloer of wand in de badkamer, keuken of woonkamer. De tegel waar u naar op zoek bent. Gaat het om porcellanato, natuursteen en plavuizen? MAWI Tegels heeft ze allemaal in haar uitgebreide assortiment. Wij bieden uitsluitend A-kwaliteit! Tegels in Zwijndrecht moeten goed en op de juiste manier gelegd worden voor het mooiste eindresultaat. Bij ons kunt u zowel terecht voor het advies van het zelf en deskundig leggen van de tegels. Indien u dat wenst plaatsen wij uw prachtige tegels ook voor u. Één van onze tegelzetters is geboren en getogen in Zwijndrecht, en woont er nog steeds met heel veel plezier.

Topmerken aan tegels in Zwijndrecht

Door de tegelbeurs en trends in wandtegels en vloertegels uit met name Spanje en Italië scherp in de gaten te houden kunnen wij met recht zeggen over het meest unieke assortiment tegels voor Zwijndrecht te beschikken. Zowel op de website als ook de showroom treft u de nieuwste trends en ontwikkelingen aan op het gebied van keramische wandtegels en vloertegels. Vooral retro tegels ook wel vintage tegels genoemd(keramische variant op Portugese cementtegels), keramisch parket (planken, parket, laminaat of hout) en 60 x 60 cm vloertegels zijn momenteel de echte trends op keramisch gebied.
In de badkamer wordt nog altijd vaak witte wandtegels toegepast in combinatie met de accenten in strooktegels of mozaïek. Deze 1e keus kwaliteit tegels leveren we zelfs voor outletprijzen en daarom krijgt u naast deskundig interieuradvies ook nog eens de tegels voor de allerbeste prijs!

Gemak dient de mens! In de webshop kunt u in uw vertrouwde omgeving uw tegels in Zwijndrecht, vanuit uw luie stoel bestellen, of kom snel langs in de showroom bij dé tegelspecialist van Midden-Nederland. De showroom direct aan de A2 Utrecht – Amsterdam gelegen zit op slechts 40 minuten rijden van Zwijndrecht aan de Handelsweg 5a in Maarssen, waar de koffie voor u klaar staat! vragen? 0346 75 18 65 of vul het contactformulier in!