Tegels Enschede

Tegels in Enschede: MAWI Tegels, het juiste adres voor uw tegels!

MAWI Tegels voor de mooiste wandtegels, vloertegels en natuursteen tegen bodemprijzen.

U woont in Enschede en heeft nieuwe tegels nodig voor uw woonkamer, badkamer, keuken of toilet? En wilt u niet te veel betalen?  Voor al deze ruimtes bied MAWI Tegels geschikte tegel aan zowel qua stijl, formaat, design materiaal als prijsklasse. Ons aanbod aan de vele soorten tegels voor Enschede van uitstekende kwaliteit is te verkrijgen tegen bodemprijzen!

Uitgebreid assortiment aan kwaliteitstegels
Tegels in Enschede op mawitegels.nl zijn gegarandeerd tegels van topmerken. We kunnen praktisch alle soorten tegels in Enschede leveren voor de laagste prijzen van Nederland
Het leggen van tegels in Enschede kunnen wij ook voor u verzorgen, wij hebben een tegelzetter in Enschede. Bij MAWI Tegels kunt u terecht voor elke vloer of wand in de badkamer, keuken of woonkamer. De tegel waar u naar op zoek bent. Gaat het om porcellanato, natuursteen en plavuizen? MAWI Tegels heeft ze allemaal in haar uitgebreide assortiment. Wij bieden uitsluitend A-kwaliteit! Tegels in Enschede moeten goed en op de juiste manier gelegd worden voor het mooiste eindresultaat. Bij ons kunt u zowel terecht voor het advies van het zelf en deskundig leggen van de tegels. Indien u dat wenst plaatsen wij uw prachtige tegels ook voor u.

Topmerken aan tegels in Enschede.
Door de tegelbeurs en trends in wandtegels en vloertegels uit met name Spanje en Italië scherp in de gaten te houden kunnen wij met recht zeggen over het uniekste assortiment tegels in Enschede te beschikken. Zowel op de website als ook de showroom treft u de nieuwste trends en ontwikkelingen aan op het gebied van keramische wandtegels en vloertegels. Vooral retro tegels ook wel vintage tegels genoemd ( de keramische variant op Portugese cementtegels), keramisch parket (planken, parket, laminaat of hout) en 60 x 60 cm vloertegels zijn momenteel de echte trends op keramisch gebied. Ook in Enschede zijn deze tegels al erg populair!
In de badkamer wordt nog altijd vaak witte wandtegels toegepast in combinatie met de accenten in strooktegels of mozaïek. Deze 1e keus kwaliteit tegels leveren we zelfs voor outletprijzen en daarom krijgt u naast deskundig interieuradvies ook nog eens de tegels voor de allerbeste prijs!

Gemak dient de mens! In de beveiligde webshop kunt u in uw vertrouwde omgeving uw tegels in Enschede, vanuit uw luie stoel bestellen, of kom snel langs in de showroom bij dé voordeligste tegelspecialist voor Gelderland. De showroom direct aan de A2 Utrecht – Amsterdam gelegen zit op slechts een kleine 1,5 uur rijden van Enschede aan de Handelsweg  in Maarssen, de koffie staat klaar! Heeft u vragen? Bel: 0346 75 18 65 of vul het contactformulier in, wij sturen u dezelfde werkdag nog antwoord!