Tegels Amstelveen

Tegels in Amstelveen: MAWI Tegels, het juiste adres voor uw tegels!

MAWI Tegels Amstelveen voor de mooiste wandtegels, vloertegels en natuursteen tegen bodemprijzen.
U woont in Amstelveen en heeft nieuwe tegels nodig voor uw woonkamer, badkamer, keuken of toilet? Voor al deze ruimtes bied MAWI Tegels geschikte tegel aan zowel qua stijl, formaat, design materiaal als prijsklasse. Ons aanbod aan de vele soorten tegels voor Amstelveen van uitstekende kwaliteit is te verkrijgen tegen bodemprijzen!

slider6

Uitgebreid assortiment aan kwaliteitstegels

Tegels in Amstelveen op mawitegels.nl zijn gegarandeerd tegels van topmerken. We kunnen praktisch alle soorten tegels in Amstelveen leveren.
Het leggen van tegels in Amstelveen kunnen wij ook voor u verzorgen, wij hebben een tegelzetter in Amstelveen. Bij MAWI Tegels kunt u terecht voor elke vloer of wand in de badkamer, keuken of woonkamer. De tegel waar u naar op zoek bent. Gaat het om porcellanato, natuursteen en plavuizen? MAWI Tegels heeft ze allemaal in haar uitgebreide assortiment. Wij bieden uitsluitend A-kwaliteit! Tegels in Amstelveen moeten goed en op de juiste manier gelegd worden voor het mooiste eindresultaat. Bij ons kunt u zowel terecht voor het advies van het zelf en deskundig leggen van de tegels. Indien u dat wenst plaatsen wij uw prachtige tegels ook voor u.

Topmerken aan tegels Amstelveen.

Door de tegelbeurs en trends in wandtegels en vloertegels uit met name Spanje en Italië scherp in de gaten te houden kunnen wij met recht zeggen over het uniekste assortiment tegels Amstelveen te beschikken. Zowel op de website als ook de showroom treft u de nieuwste trends en ontwikkelingen aan op het gebied van keramische wandtegels en vloertegels. Vooral retro tegels ook wel vintage tegels genoemd(keramische variant op Portugese cementtegels), keramisch parket (planken, parket, laminaat of hout) en 60 x 60 cm vloertegels zijn momenteel de echte trends op keramisch gebied. Ook in Amstelveen!
In de badkamer wordt nog altijd vaak witte wandtegels toegepast in combinatie met de accenten in strooktegels of mozaïek. Deze 1e keus kwaliteit tegels leveren we zelfs voor outletprijzen en daarom krijgt u naast deskundig interieuradvies ook nog eens de tegels voor de allerbeste prijs!

Gemak dient de mens! In de beveiligde webshop kunt u in uw vertrouwde omgeving uw tegels in Amstelveen, vanuit uw luie stoel bestellen, of kom snel langs in de showroom bij dé voordeligste tegelspecialist voor Noord Holland. De showroom direct aan de A2 Utrecht – Amsterdam gelegen zit op slechts 20 minuten rijden van Amstelveen aan de Handelsweg 3 in Maarssen, de koffie staat klaar! Heeft u vragen? Bel: 0346 75 18 65 of vul het contactformulier in, wij sturen u dezelfde werkdag nog antwoord!

mawi tegels maarssen utrecht