Tegeloutlet

Wij kunnen ons erg goed voorstellen dat u op zoek bent naar een tegeloutlet. U zoekt er vast een tegel outlet die lekker voordelig is? Een tegeloutlet met hoge kwaliteit tegels voor een lage prijs? Dan ben u bij MAWI tegels aan het juiste adres. Wij van MAWI tegels zijn al vele jaren actief binnen te wandtegel wereld en voorzien u graag van onze beste tegels uit onze outlet.
Speciaalzaak en tegeloutlet

Wij zijn zowel een speciaalzaak en een outlet in wandtegels en vloertegels. Wij kopen grote partijen wandtegels en vloertegels in. Op deze manier maken wij het mogelijk om tegels te verkopen die scherp geprijsd zijn binnen onze afdeling met  outlet prijzen.
Onze wandtegels zijn in showroom en web shop verkrijgbaar

MAWI Tegels bied een breed assortiment aan wandtegels en vloertegels. Dit assortiment is zowel in de webshop als in de showroom verkrijgbaar. Wij adviseren u dan ook om eerst even een kijkje te nemen op binnen onze webshop tegeloutlet. Wij leveren u uitsluitend de allerbeste kwaliteit Italiaanse en Spaanse tegels. Mocht u vragen hebben neem dan direct contact met ons op.  0346 75 18 65

Graag willen we de voordelen van onze tegeloutlet vertellen:
– Door de vele jaren ervaring hebben kunnen wij u voorzien van uitgebreid vloertegel, wandtegel en interieur advies!
– Wij kopen de outlet lijn wandtegels goedkoop in. Zo kunnen wij u altijd de beste prijs aanbieden.
– Wij hebben zowel een zeer uitgebreid assortiment aan vloertegels en wandtegels in de webshop en in onze showroom in Maarssen bij Utrecht! in het midden van het land!
– Wij keuren de vloertegels en wandtegels uitvoerig voordat we ze opnemen in ons outlet assortiment. Zo weet u zeker dat u een goede tegel bij ons koopt, waar u veel jaren plezier aan zult beleven!

Heeft u nog vragen? . Kom dan gerust eens langs bij ons in de showroom in Maarsen. Wij adviseren u graag aan uw nieuwe vloertegels én wandtegels  in onze outlet!
Handelsweg 3 3606 AA Maarssen 0346 751865