Tegeloutlet Woerden

Tegeloutlet in Woerden: MAWI Tegels, het juiste adres voor uw tegels!

MAWI Tegels voor de mooiste wandtegels, vloertegels en natuursteen tegen bodemprijzen.
U woont in Utrecht en heeft nieuwe tegels nodig voor uw woonkamer, badkamer, keuken of toilet? Voor al deze ruimtes bied MAWI Tegeloutlet geschikte tegel aan zowel qua stijl, formaat, design materiaal als prijsklasse. Ons aanbod aan de vele soorten is bij Tegeloutlet Woerden van uitstekende kwaliteit is te verkrijgen tegen bodemprijzen!

mawi tegels maarssen utrecht

Uitgebreid assortiment aan kwaliteitstegels.

Tegels in Utrecht op mawitegels.nl zijn gegarandeerd tegels van topmerken. We kunnen praktisch alle soorten tegels in Woerden leveren.
Het leggen van tegels in Woerden kunnen wij ook voor u verzorgen. Bij MAWI Tegeloutlet kunt u terecht voor elke vloer of wand in de badkamer, keuken of woonkamer. De tegel waar u naar op zoek bent. Gaat het om porcellanato, natuursteen en plavuizen? MAWI Tegeloutlet heeft ze allemaal in haar uitgebreide assortiment. Wij bieden uitsluitend A-kwaliteit! Tegels in Woerden moeten goed en op de juiste manier gelegd worden voor het mooiste eindresultaat. Bij ons kunt u zowel terecht voor het advies van het zelf en deskundig leggen van de tegels. Indien u dat wenst plaatsen wij uw prachtige tegels ook voor u.

Vloertegel Basaltina antraciet

Topmerken aan tegels in Woerden

Door de beurs en trends in wandtegels en vloertegels uit met name Spanje en Italië scherp in de gaten te houden kunnen wij met recht zeggen over het uniekste assortiment tegels voor Woerden te beschikken. Zowel op de website als ook de showroom treft u de nieuwste trends en ontwikkelingen aan op het gebied van keramische wandtegels en vloertegels. Vooral retro tegels ook wel vintage tegels genoemd(keramische variant op Portugese cementtegels), keramisch parket (planken, parket, laminaat of hout) en 60 x 60 cm vloertegels zijn momenteel de echte trends op keramisch gebied. Ook in Woerden zijn deze tegels erg geliefd!
In de badkamer wordt nog altijd vaak witte wandtegels toegepast in combinatie met de accenten in strooktegels of mozaïek. Deze 1e keus kwaliteit tegels leveren we zelfs voor tegeloutlet prijzen en daarom krijgt u naast deskundig interieuradvies ook nog eens de tegels voor de allerbeste prijs!

Gemak dient de mens! In de webshop kunt u in een veilige omgeving uw tegels in Woerden, vanuit uw luie stoel bestellen, of kom snel langs in de showroom bij dé tegeloutlet voor Midden Nederland, daar staat de koffie klaar! De goed geoutilleerde showroom direct aan de A2 Utrecht – Amsterdam gelegen zit op slechts 15 minuten rijden van Woerden aan de Handelsweg 5a  in Maarssen (vlakbij Lage Weide) 0346 75 18 65