Sierbestrating Utrecht

U woont in Utrecht, Maarssen, Breukelen, Nieuwegein of omstreken en bent op zoek naar sierbestrating in Utrecht?

Kom naar MAWI tuin in Maarssen voor al uw sierbestrating in de regio Utrecht. In Maarssen, vlakbij Utrecht hebben wij een fraai aangelegde showtuin waar u diverse mogelijkheden op het gebied van sierbestrating Utrecht kunt bekijken! MAWI tuin is een onderdeel van MAWI tegels, en is gevestigd aan de Handelsweg 5a te Maarssen, vlakbij Utrecht en direct aan de A2 tussen Utrecht en Amsterdam.

sierbestrating utrecht

Soorten sierbestrating  in  Utrecht

Wij hebben ons assortiment sierbestrating zo samengesteld dat er voor ieder budget een passende steen te vinden is. Zoekt u een eenvoudige betonsteen of een kleur en slijtvaste tegel, een gecoate tegel of een natuursteentegel of juist keramiek? Kom vrijblijvend langs in onze fraaie showtuin bij Utrecht en we lopen graag samen met u ons assortiment sierbestrating langs en zoeken voor u de passende bestrating. Wij kunnen vrijwel alle bekende merken leveren!

sierbestrating utrecht natuursteen klinker straatbaksteen

Garanties sierbestrating Utrecht

Uiteraard geven we op al onze sierbestrating in Utrecht en omgeving de volledige fabrieksgarantie. Wij zullen dit ook altijd van te voren met u doornemen.

Leveren sierbestrating Utrecht

Wij kunnen als u de juiste tegel gevonden heeft uw bestelling altijd thuis afleveren. Zelf afhalen? Geen probleem wij zorgen dat we op het afgesproken tijdstip uw bestelling klaar hebben staan en helpen u graag.

Bekijk ook onze website www.mawituin.nl om meer inspiratie op te doen of bel 0346 751865

mawi tegels maarssen utrecht
Kom snel langs bij MAWI Tegels in Maarssen, vlakbij Utrecht

MAWI Tegels
Handelsweg 5a
3606 AA Maarssen
0346-751865