Patroontegels Rotterdam

Patroontegels  Rotterdam: MAWI Tegels, het juiste adres voor uw patroontegels!

U woont in Rotterdam en heeft nieuwe keramische patroontegels (ook wel keramische cementtegels genoemd)  nodig voor uw woonkamer, badkamer, keuken of toilet? Voor al deze ruimtes bied MAWI Tegels geschikte tegel aan zowel qua stijl, formaat, design materiaal als prijsklasse. Ons aanbod aan de vele soorten patroontegels Rotterdam van uitstekende kwaliteit is te verkrijgen tegen bodemprijzen!

Uitgebreid assortiment aan patroontegels Rotterdam

PatroonvloerBadkamer

Patroontegels in Rotterdam op mawitegels.nl zijn gegarandeerd tegels van topmerken. We kunnen praktisch alle soorten patroontegels in Rotterdam leveren.
Het leggen van patroontegels in Rotterdam kunnen wij ook voor u verzorgen. Bij MAWI Tegels kunt u naast patroontegels ook terecht voor elke vloer of wand in de badkamer, keuken of woonkamer. De tegel waar u naar op zoek bent. Gaat het om porcellanato, natuursteen en plavuizen? MAWI Tegels heeft ze allemaal in haar uitgebreide assortiment. Wij bieden uitsluitend A-kwaliteit! Patroontegels in Rotterdam moeten goed en op de juiste manier gelegd worden voor het mooiste eindresultaat. Bij ons kunt u zowel terecht voor het advies van het zelf en deskundig leggen van de tegels. Indien u dat wenst plaatsen wij uw prachtige tegels ook voor u.

Waarom keramische patroontegels Rotterdam?

patroontegel_utrecht

Door de beurs en trends in wandtegels en vloertegels uit met name Spanje en Italië scherp in de gaten te houden kunnen wij met recht zeggen over het grootste assortiment patroontegels in de regio Rotterdam te beschikken. Zowel op de website als ook de showroom treft u de nieuwste trends en ontwikkelingen aan op het gebied van keramische wandtegels en vloertegels. Vooral retro tegels ook wel vintage tegels genoemd(keramische variant op Portugese cementtegels), keramisch parket (planken, parket, laminaat of hout) en 60 x 60 cm vloertegels zijn momenteel de echte trends op keramisch gebied.
In de badkamer wordt nog altijd vaak witte wandtegels toegepast in combinatie met de accenten in strooktegels of mozaïek. Deze 1e keus kwaliteit tegels leveren we zelfs voor outletprijzen en daarom krijgt u naast deskundig interieuradvies ook nog eens de tegels voor de allerbeste prijs!
Kom snel langs in de showroom bij dé tegelspecialist van Midden-Nederland in Maarssen, direct aan de A2 Utrecht – Amsterdam! www.mawitegels.nl/showroom

0346 751865