Keramisch Parket

MAWI Tegels biedt een ruim assortiment aan keramisch parket met een houtlook, of houtstructuur.

Als dé specialist op het gebied van vloer- en wandtegels beschikt MAWI Tegels ook over een ruim assortiment aan keramisch parket, ook wel houtimitatietegels genoemd. We hebben diverse afmetingen en kleuren die direct leverbaar zijn! Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor advies over het aanbrengen van keramisch parket. We komen het zelfs bij u thuis leggen als u dat wenst. Kijk nu op onze website naar het aanbod!

Keramisch parket heeft een warme huiselijke uitstraling

Vindt u het belangrijk dat uw huis, bedrijf of andere ruimte een warme uitstraling krijgt? Kies dan voor keramisch parket van MAWI Tegels. Deze houtlook tegels zijn namelijk niet van echt hout te onderscheiden en hebben de voordelen van een klasse 5 tegel! Bijvoorbeeld het feit dat Keramisch Parket bij uitstek geschikt is om met vloerverwarming toe te passen. Iets wat bij echt hout niet echt ideaal is! Keramisch parket werkt niet en trekt niet krom, en het is een uitstekende warmtegeleider.

Wat ook een fijne bijkomstigheid is, is het onderhoudsvrije aspect van keramisch parket. Nooit meer schuren, lakken of behandelen met olie, dat wil toch iedereen wel? Het enige wat keramisch parket graag ziet is zo nu en dan de stofzuiger en af en toe een dweil! Keramisch parket is ook anti allergisch,  en dus ook super geschikt als u huisdieren heeft

Bekijk het aanbod keramisch parket!

Bent u nog niet overtuigd van de voordelen van Keramisch Parket? Kom dan naar  onze showroom in Maarssen en bekijk en voel ons ruime assortiment. Natuurlijk zijn we u graag van dienst om al uw vragen te beantwoorden of een advies over uw specifieke situatie te geven. Neem indien mogelijk de maten/  plattegronden van uw woning mee! Kijk op de website voor de routebeschrijving of bestel gelijk in onze webshop!