Goedkope Tegels Utrecht

Goedkope Tegels in Utrecht: MAWI Tegels, het juiste adres voor uw tegels!

MAWI Tegels voor de mooiste goedkope wandtegels, vloertegels en natuursteen tegen bodemprijzen.
U woont in Utrecht en heeft nieuwe goedkope tegels nodig voor uw woonkamer, badkamer, keuken of toilet? Voor al deze ruimtes bied MAWI Tegels geschikte goedkope tegels aan zowel qua stijl, formaat, design materiaal als prijsklasse. Ons aanbod aan de vele soorten goedkope tegels in Utrecht van uitstekende kwaliteit is te verkrijgen tegen bodemprijzen!

Uitgebreid assortiment aan goedkope kwaliteitstegels.

Goedkope tegels in Utrecht op mawitegels.nl zijn gegarandeerd tegels van topmerken. We kunnen praktisch alle soorten goedkope tegels in Utrecht leveren.
Het leggen van tegels in Utrecht kunnen wij ook voor u verzorgen. Bij MAWI Tegels kunt u terecht voor elke vloer of wand in de badkamer, keuken of woonkamer. De tegel waar u naar op zoek bent. Gaat het om porcellanato, natuursteen en plavuizen? MAWI Tegels heeft ze allemaal in haar uitgebreide assortiment. Wij bieden uitsluitend A-kwaliteit! Goedkope tegels in Utrecht moeten goed en op de juiste manier gelegd worden voor het mooiste eindresultaat. Bij ons kunt u zowel terecht voor het advies van het zelf en deskundig leggen van de tegels. Indien u dat wenst plaatsen wij uw prachtige goedkope tegels ook voor u.

mawi tegels maarssen utrecht

Topmerken aan goedkope tegels in Utrecht

Door de beurs en trends in wandtegels en vloertegels uit met name Spanje en Italië scherp in de gaten te houden kunnen wij met recht zeggen over het uniekste assortiment tegels voor Utrecht te beschikken. Zowel op de website als ook de showroom treft u de nieuwste trends en ontwikkelingen aan op het gebied van keramische wandtegels en vloertegels. Vooral retro tegels ook wel vintage tegels genoemd(keramische variant op Portugese cementtegels), keramisch parket (planken, parket, laminaat of hout) en 60 x 60 cm vloertegels zijn momenteel de echte trends op keramisch gebied. Ook in Utrecht zijn deze tegels erg geliefd!
In de badkamer wordt nog altijd vaak witte wandtegels toegepast in combinatie met de accenten in strooktegels of mozaïek. Deze 1e keus kwaliteit tegels leveren we zelfs voor outletprijzen en daarom krijgt u naast deskundig interieuradvies ook nog eens de goedkope tegels voor de allerbeste prijs!

Gemak dient de mens! In de webshop kunt u in een veilige omgeving uw goedkope tegels in Utrecht, vanuit uw luie stoel bestellen, of kom snel langs in de showroom bij dé tegelspecialist voor Midden Nederland, daar staat de koffie klaar! De goed geoutilleerde showroom direct aan de A2 Utrecht – Amsterdam gelegen zit op slechts 5 minuten rijden van Utrecht aan de Handelsweg  in Maarssen (vlakbij Lage Weide) 0346 75 18 65

 

aanbieding