Budget tegels

Bij MAWI Tegels kunt u terecht voor een zeer uitgebreid assortiment van budget vloertegels, wandtegels en natuursteen in diverse kleuren, maten en patronen. Door het directe contact met verschillende fabrieken in Italie, Duitsland, Portugal en Spanje kunnen we de tegels aanbieden voor de laagste prijzen van Nederland!

Vanuit onze webshop is het mogelijk om eenvoudig en veilig online uw budget tegels te kopen. U heeft hier de keuze uit onder andere: 30×30 vloertegels, 30×60 vloertegels, 45×45 vloertegels, 60×60 vloertegels, 40×80 vloertegels, 80×80 vloertegels, 90×90 vloertegels, en zelfs 120×60 vloertegels! U ziet per type tegel de prijs en de specificaties. ook ziet u foto’s van klanten die reeds budget tegels gekocht hebben. Overigens zonder concessies te doen aan de kwaliteit!

In onze webshop kunt u veilig betalen via iDeal of een bankoverschrijving. Wij bezorgen uw budget tegels graag, onder garantie bij u thuis! Afhalen is ook mogelijk; tijdens openingsuren of op afspraak kunt u uw budget tegels afhalen in ons afhaalmagazijn bij de showroom in Maarssen, centraal gelegen aan de A2 Utrecht – Amsterdam.
Het grote voordeel van online budget tegels kopen is natuurlijk het gemak waarmee dit de doen is! Middels onze gebruiksvriendelijke webshop is het eenvoudig mogelijk binnen een paar stappen uw bestelling te plaatsen.

Dit betreft vooral gegevens met betrekking op de totale afmeting van de ruimte waar de budget tegels komen te liggen, en eventuele toebehoren als lijm, voeg, onderhoudsmiddelen bezorggegevens en uw overige wensen. Onze prijzen zijn per m2 tegel weergegeven. U kunt altijd contact met ons opnemen wanneer u graag de tegel even wil zien of een monsterstukje van de tegel toegezonden wil krijgen.
Online budget tegels komen doet u veilig en vertrouwd bij MAWI Tegels!
0346 75 18 65