Projecten

Gerealiseerde projecten

In de afgelopen jaren hebben we al veel mooie projecten afgerond. Onze projecten zijn heel divers, sommige klanten komen inspiratie opdoen voor de vloer van hun woonkamer, zijn op zoek naar de perfecte wandtegel voor in hun keuken of badkamer of zoeken juist buitentegels voor op het terras. Voor elk doeleinde, smaak en sfeer kunnen we suggesties in de winkel laten zien. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt voor meer inspiratie!

Vlieland – Loodshotel

Loods hotel Vlieland is bij uitstek een mooie plek om het eiland te verkennen. Aan het begin van de dorpsstraat, direct na de karakteristieke toegangspoort van het dorp, vind je dit hotel aan de linkerkant. Wij mochten o.a. een bijdrage leveren aan de badkamers (vloeren en wanden) in hun charmekamers en luxe suites. Op de foto ziet u de realisatie van het buitenterras op de begane grond. Daar is gekozen voor het plaatsen van retrotegels in verschillende kleuren. Het willekeurige patroon zorgt voor een speels effect.

Utrecht – Keramisch parket

Een Urban Chic interieur blinkt uit in soberheid. Binnen deze stijl wordt vaak gekozen voor meubels en elementen met een strak design die zowel stijl als simplisme ademen. De keramische tegelvloer in visgraatmotief geeft de ruimte een luxueuze uitstraling. Deze houtlooktegels zijn onderhoudsvrij en krasbestendig. In ons assortiment hebben we diverse afmetingen en kleurschakeringen. Deze houtlook tegels zijn bij uitstek geschikt om met vloerverwarming toe te passen. Het keramisch parket bieden we aan in verschillende kleurschakeringen. In dit interieur ziet u de tegel met de meeste kleurnuances.

Utrecht – Terrazzo

De hal is de letterlijke binnenkomer van uw woning! In Utrecht is er gekozen voor een combinatie van tegels die doet denken aan de jaren 30-stijl. Terrazzo tegels worden gemaakt van kleurrijke stukjes marmer, kwarts of graniet, vermengd met gepigmenteerde cement of resine. Deze tegels zorgen voor een instant stijlvolle uitstraling en uniek toets in het interieur. Ze zijn sterk, slijtvast en gemakkelijk in onderhoud. De gekozen terrazzo vloertegel is hier gecombineerd met zachtgroene azulejos aan de wand met een rand van zwarte listello-tegels, dat zorgt voor een duidelijke omlijsting.

Vlieland – luxe suite

Deze luxesuite onderscheid zich wat betreft sfeer en look van de andere kamers in het loodshotel. De luxe suites die later gerealiseerd zijn op de begane grond hebben een eclectisch uiterlijk; verschillende stijlelementen zorgen samen voor een aantrekkelijk geheel. Het kleurenpalet en patronen in deze kamer knipogen naar het retro en vintage tijdperk, with a touch of luxury!

Goes – Betonlook

In Goes viel de keuze in de woonkamer, hal en keuken op tegel Linen Medium Grey uit de showroom van de winkel. Deze tegel heeft een subtiele linnenstructuur en is in een warme grijstint verkrijgbaar. Er zit veel variatie in de tegels; het lijkt alsof alle tegels uniek zijn! Door deze tegels in een verband te leggen, krijg je het idee van een originele betonlook. De zachte grijstint versterkt de rust en ruimtelijkheid en voorkomt dat de vloer een kil effect krijgt.
MAWI beschikt over een uitgebreide collectie betonlook tegels. Deze tegels zijn geïnspireerd op alle soorten beton en betonvloeren. Van een strakke en egale uitvoering tot de look and feel van een oude betonvloer met verval en verkleuringen. Grijstinten voeren te boventoon, maar deze tegels zijn ook beschikbaar in beige- en bruintinten. Met name de kleur, structuur en tekeningwisseling geeft dit product een unieke uitstraling. Een betonlook vloer is tijdloos, duurzaam en functioneel toepasbaar.

Utrecht – Bar Cava

Bij Bar Cava kun je terecht voor een goede fles cava of wijn. De tafel wordt vol gezet met allerlei Spaanse lekkernijen en je kunt er uren gezellig borrelen. We zijn blij dat we met onze zellige tegels een bijdrage mochten leveren aan dit etablissement.

Zellige tegels worden gekenmerkt door hun variaties in toon, glans, vlakheid, diepte van de beglazing, de oppervlaktestructuur met onregelmatigheden en de variabiliteit in vorm en grootte. Elke Zellige tegel is uniek en bar Cava koos voor een roodtint die het Spaanse karakter in de ruimte versterkt!

Utrecht – Ruby Rose

Deze kleurrijke aanwinst in de stad, in een Jugendstil pand uit 1904, heeft een kenmerkend en ‘smashing’ interieur.  Alles is een contrast, maar wordt gecombineerd op een interessante, dynamische manier. Vrolijk gekleurde muren met grote print, verschillende stoffenstructuren en een veelheid aan bloemen. De interieurontwerpers van deze plek hebben gezorgd voor een sprankelende ruimte met een overweldigend en vernieuwend interieur. En last but not least: onze mozaïektegels rondom de centrale bar zijn een echte eye-catcher!