‘Elke tegel lijkt uniek. Deze tijdloze combinatie is helemaal onze smaak!’

Wie | Riny en Eveline
Wat | Een ruime 2 onder 1 kapwoning
Waar | Goes – Zeeland


In een rustige woonwijk, met een beschutte ligging, vrij uitzicht en vlakbij het centrum, vonden Riny en Eveline hun droomhuis! Alle ingrediënten om er iets moois van te maken waren aanwezig, maar het interieur kon wel een flinke ‘update’ gebruiken. Nu de verbouwing en het inrichten voor het grootste gedeelte achter de rug is, mogen wij het resultaat bewonderen!

Riny en Eveline kiezen voor uitgesproken kleuren, die hun woning pit geeft en meteen tot leven brengt. Het mooie van kleur bekennen is dat je er een statement mee kunt maken. Door deze groentint krijgt de lange, strak gestucte muur meteen een andere uitstraling. De prints van de schilderijen en foto’s zijn uitgezocht op kleur en thema. De strakke, zwarte lijsten zorgen voor een grafische knipoog en bewaren de rust.

We zijn het meest trots op de door ons gekozen kleurencombinatie van de keuken, vloeren en muren. Door deze rustige basiselementen kunnen we oneindig variëren met kleuren en materialen. We vinden de keuken met eettafel een fijne plek. Na het eten lekker natafelen kan daar heel goed!’.

De keuze in de woonkamer, hal en keuken viel op tegel ‘Linen medium grey’ uit de showroom van de winkel. Deze tegel heeft een subtiele linnenstructuur en is in een warme grijstint verkrijgbaar. Er zit veel variatie in de tegels; het lijkt alsof alle tegels uniek zijn! Door deze tegels in een verband te leggen, krijg je het idee van een originele betonlook. De zachte grijstint versterkt de rust en ruimtelijkheid en voorkomt dat de vloer een kil effect krijgt. Door het toevoegen van zachte materialen en een vloerkleed, ontstaat een behaaglijk gevoel. ‘We kijken geregeld even naar hoe mooi de vloer is en hoe deze onze andere kleur- en materiaalkeuzes versterkt’.  

Door het gebruik van groen en veel planten krijgt dit interieur, naast industriële elementen, een botanische touch! De verzameling planten bestaat uit verschillende soorten, zodat er een ware ‘binnentuin’ ontstaat. Met hangende varianten maken ze het groengevoel compleet! Riny en Eveline vinden hun inspiratie in woonbladen en struinen regelmatig woonwinkels af om nieuwe ideeën op te doen.

De keramische patroontegel Calla komt uit onze Bel-Air collectie en is een exacte kopie van de originele cementtegels die je tegenkomt in de hal en het portiek van statige Franse herenhuizen. Riny en Eveline kiezen deze tegel met klassiek motief voor in hun toiletruimte. De kleurrijke tegel heeft de uitstraling van een gegoten cementtegel, maar is keramisch, dus onderhoudsvrij. Cementtegels 2.0! Deze serie bestaat uit maar liefst 9 kleurrijke varianten.