Alcoceram

Alcoceram

Alcoceram is een van de weinige Spaanse fabrieken die de welbekende ‘Azulejos’ nog produceert.  Vanaf de start in 1986 gebruikt Alcoceram authentieke technieken om bijzondere wandtegels te vervaardigen.

Deze opvallende wandtegels worden geproduceerd door Alcoceram voor bijvoorbeeld de badkamer of keuken. De handmatige productie van Alcoceram tegels begint bij het voorbereiden van de klei en eindigt bij het decoreren van de tegels. Het gehele tegelproductieproces wordt door Alcoceram doorlopen.

handvormtegel

Alcoceram tegels hebben prachtige kleuren en aparte afwerkingen zoals craquelé. Handwerk, originaliteit en kwaliteit staan voorop. De designs van Alcoceram voor de tegels zijn zowel klassiek, als modern en abstract.

Alcoceram wandtegels bestaan uit een basis tegelcollectie in diverse kleuren zoals verschillende tonen wit, blauw, oranje en groen in de afmetingen 10×10 cm, 13×13 cm en 20×20 cm.

Klik hier voor  de brochure met de volledige collectie 

Wij hebben de Malaga serie van Alcoceram in de showroom in Maarssen bij Utrecht staan! Van harte welkom om deze Alcoceram tegels te komen bekijken!

MAWI Tegels
Handelsweg 5a
3606 AA Maarssen

0346-751865